Hurtig navigation menu :

 1. Gå til indhold
 2. Gå til hovedmenuen sektion
 3. Gå til søgeværktøj
 4. Gå til Hjælp-menuen
 5. Gå til modul
 6. Gå til listen over genvejstaster

Hjælpe menu :

 1. Sanofi i verden |
   
 2. Vores websites |
   
 3. Gruppe Sites |
   
 4. Kontakt os |
 5. Links |
 6. Oversigt |
 7. Hjælp
 1. skriftstørrelse

  Reducer skriftstørrelse Forøg skriftstørrelse  
 
 

Dit Helbred

Kontakt os

Sanofi A/S

Slotsmarken 13
DK-2970 Hørsholm

Tlf: 4516 7000
Fax: 4516 7010

Indhold :

Dit helbred

Sanofi udvikler primært lægemidler til behandling af hjerte-kar-sygdomme, blodpropper, lidelser i centralnervesystemet, stofskiftesygdomme, kræft og en række andre sygdomme.

 

Hjerte-kar-sygdomme

Hjerte-kar-sygdomme er den hyppigste dødsårsag globalt og fører årligt til mere end 17 millioner dødsfald. Det svarer til 30 procent af samtlige dødsfald i verden.

Atrieflimren

Blodpropper

Blodpropper – også kaldet tromboser - er en af de hyppigste dødsårsager i verden og kan opdeles i to typer: Arteriel trombose, som er årsag til mere end 600.000 dødsfald årligt, og venøs trombose. Såkaldt dyb venøs trombose rammer hvert år fire millioner mennesker.

Kræft

Verdenssundhedsorganisationen WHO registrerer hvert år mere end ti millioner nye kræfttilfælde, og hvert år dør seks millioner mennesker som følge af kræft. Det svarer til 12 procent af samtlige dødsfald på verdensplan. Det anslås, at forekomsten af kræfttilfælde kan stige med 50 procent inden 2020 som følge af en generelt længere levealder.

Sygdomme i centralnervesystemet

Sygdomme i centralnervesystemet dækker over en række lidelser i forskellige dele af hjernen og nervesystemet. De mest almindelige er demens, skizofreni, depression og epilepsi. Disse sygdomme rammer millioner af mennesker verden over og har stor indvirkning på livskvaliteten hos de pågældende.

Metaboliske sygdomme

Stofskiftesygdomme dækker over forstyrrelser i sukker- og fedtstofbalancen samt i energiforbruget. Den mest udbredte stofskiftesygdom er diabetes, som knap 200 millioner mennesker verden over lider af. Det er seks gange så mange som for 15 år siden. Verdenssundhedsorganisationen WHO anslår, at tallet vil nå op på 350 millioner i 2025. Alene i Danmark har 425.000 diabetes – af dem har langt størsteparten type 2-diabetes. Derudover skønner man, at en halv million danskere har forstadier til type 2-diabetes.

Andre sygdomme

Sanofi har udviklet lægemidler til behandling af godartet forstørret blærehalskirtel, som rammer næsten halvdelen af alle mænd over 60 år. Ligeledes har vi en lang række præparater til behandling af almindeligt forekommende lidelser som smerter og infektioner.

Vacciner

Infektionssygdomme er årligt skyld i 17 millioner dødsfald - og hvert år reddes to millioner menneskeliv gennem vaccinationer. 80 procent af alle verdens børn vaccineres mod de seks mest almindelige sygdomme hos børn (difteri, stivkrampe, kighoste, mæslinger, tuberkulose og polio), hvilket årligt redder 750.000 børns liv.

Arveligt Forhøjet Kolesterol

Modul :

Produkter