Hurtig navigation menu :

 1. Gå til indhold
 2. Gå til hovedmenuen sektion
 3. Gå til søgeværktøj
 4. Gå til Hjælp-menuen
 5. Gå til modul
 6. Gå til listen over genvejstaster

Hjælpe menu :

 1. Sanofi i verden |
   
 2. Vores websites |
   
 3. Gruppe Sites |
   
 4. Kontakt os |
 5. Links |
 6. Oversigt |
 7. Hjælp
 1. skriftstørrelse

  Reducer skriftstørrelse Forøg skriftstørrelse  
 
 

Dit Helbred

Kontakt os

Sanofi A/S

Slotsmarken 13
DK-2970 Hørsholm

Tlf: 4516 7000
Fax: 4516 7010

Indhold :

Andre sygdomme

Sanofi har udviklet lægemidler til behandling af godartet forstørret blærehalskirtel, som rammer næsten halvdelen af alle mænd over 60 år. Ligeledes har vi en lang række præparater til behandling af almindeligt forekommende lidelser som smerter og infektioner.

 
 • Godartet forstørret blærehalskirtel (prostata)
  Denne tilstand forekommer primært hos mænd over 50 år og skyldes en ukontrolleret vækst af godartede celler i blærehalskirtlen. Der er altså ikke tale om kræft. Undersøgelser viser, at 50 procent af alle mænd i 60 års-alderen, og 80 procent af de 80-årige har forstørret blærehalskirtel. Godartet forstørret prostata kan føre til blærebetændelse, inkontinens, besvær med at tømme blæren samt seksuelle problemer.
 • Urininkontinens
  Vandladningsproblemer (urininkontinens) er en udbredt lidelse, især hos kvinder og ældre, men kun et fåtal søger læge, selvom sygdommen kan afhjælpes væsentligt eller endda helt kureres. Urininkontinens findes i tre hovedtyper: Stress-inkontinens, som er den hyppigste form, trang-inkontinens (urge-inkontinens) og blandet urininkontinens.

  Overaktiv blære (OAB) er en række symptomer karakteriseret ved vandladningstrang med eller uden inkontinens og sædvanligvis hyppig og natlig vandladning. Risikoen for at udvikle overaktiv blære stiger med alderen, og lidelsen forekommer både hos mænd og kvinder.
 • Allergi
  Allergi karakteriseres ved, at immunforsvaret reagerer på eksempelvis støvmider, pollen, dyrehår og græs (allergener). Høfeber er den hyppigste form for allergi, og mere end 20 procent af verdens befolkning lider af høfeber, astma eller allergisk eksem.

  De primære symptomer ved høfeber er kløe i næsen, nysen, øjne der løber i vand og tilstoppet næse. Symptomerne er normalt ikke livstruende, men kan ofte nedsætte livskvaliteten. Allergi kan behandles medicinsk. Hvis ikke allergien lindres tilstrækkeligt, kan antistofbehandling (immunterapi) være en mulighed. Vigtigst er det dog at forsøge at undgå de allergener, allergikeren ikke kan tåle.
 • Antibiotika
  Vi oplever en global stigning i antallet af infektioner i takt med, at bakterierne bliver mere og mere modstandsdygtige over for antibiotika. Eksempelvis er streptokokker, der forårsager lungebetændelse (den primære årsag til luftvejsinfektioner hos voksne), modstandsdygtige over en lang række almindelige former for antibiotika. Streptokokinfektion kan medføre døden i løbet af få timer. Denne udvikling har skabt et presserende behov for en helt ny gruppe antibiotika - et forskningsområde, hvor Sanofi også er i front.
 • Smerter
  Smerter kategoriseres efter, om de er akutte eller kroniske, i hvor høj grad de påvirker patienten, samt på baggrund af årsagen. Sanofi har udviklet et præparat, der kombinerer to smertestillende (analgetiske) effekter - en perifer effekt (hvor smerten er lokaliseret) og en central effekt - mod akutte smerter.