INTEGRITET

RESPEKT

MOD

TEAMWORK

Hos Sanofi har vi det globale udsyn og lokale nærvær til at gøre en positiv forskel for danske patienter. Både patienter med en folkesygdom og patienter med en sjælden sygdom.

Vi er fælles om at skabe en inspirerende og inkluderende arbejdsplads med plads til både personlig og faglig udvikling. Og derfor er vi fælles om at skabe en arbejdsplads med højt til himlen, så tanker og ideer kan flyve frit og lande godt til gavn for både det ene menneske og de hundredetusindevis af patienter, hvis liv får nyt liv gennem den bedste behandling.

Som arbejdsgiver vil vi samarbejde med dig om at udvikle dine evner og have fokus på dine karriereønsker. Og uanset om du har erfaring i medicinalbranchen, er studerende eller er på udkig efter noget nyt, så håber vi på at høre fra dig.

En global virksomhed

Som global lægemiddelvirksomhed er Sanofi ikke vokset ud af den samme muld. Vi er vokset sammen af værdiskabende partnerskaber og opkøbte virksomheder, der gennem årene har tilført os ny innovation, nye kompetencer og nye muligheder. Det har gjort os stærke, og vi fortsætter med at blive stærkere.

I Danmark er vi omkring 140 medarbejdere – og globalt har vi over 100.000 kollegaer i ryggen.

Vi er en professionel arbejdsgiver

Vi har modtaget certificeringen fra Top Employers Institute i Europa, som anerkender Sanofi som en af verdens førende arbejdsgivere. Vi tilbyder gode arbejdsvilkår, fremmer talentudvikling på alle niveauer i organisationen, og stræber efter at være en attraktiv arbejdsplads som tiltrækker talenter.

MAT-DK-2100462 – 2021