Nyheder

returpen

Vi giver nyt liv til injektionspenne

Din injektionspen består bl.a. af plastik og glas. Tag dine brugte penne med på apoteket. Så sørger vi for, at materialerne får nyt liv frem for at ende som affald.

clinical-trial

"Enten hjælper du dig selv, eller også hjælper du i hvert fald andre. Dit bidrag gør en stor forskel.” - Oskar, 35, om at deltage i et klinisk forsøg

Klinisk forskning er grundstenen for udviklingen af et lægemiddel. Kliniske forsøg giver danske patienter adgang til nye behandlinger og styrker forskningen og kompetencerne i sundhedsvæsenet.

asthma

Hvordan påvirker astma dit liv?

I Danmark lever godt 350.000 mennesker med astma. Men hvilke situationer har egentlig den mest negative indvirkning på deres liv? Vi har spurgt nogle af dem i en ny nordisk undersøgelse.

vaccine-package

Blisterfri vaccineemballage

Sanofi er en af de største distributører af vacciner på verdensplan. Et af vores bæredygtige designinitiativer omfatter udskiftning af plastikblisterne i vaccinepakkerne med pap inden 2027. Ved at foretage denne lille ændring i emballagen kan vi undgå 80 tons PVC-plast om året og mindske pladsbehovet i forbindelse med forsendelse med 50 procent, fordi pakkerne bliver mindre.

press-release

Pressemeddelelse

Sanofi, Novo Nordisk, Lilly og Merck står bag verdens første brancheløsning til genanvendelse af plast i injektionspenne.

Sanofi Danmark LinkedIn - NP

Hvilke situationer har den mest negative indvirkning på hverdagen hos mennesker, der lever med næsepolypper?

Kronisk rhinusinuitis med næsepolypper, (CRSwNP) er en kronisk sygdom i de øvre luftveje, der blokerer bihulerne og næsepassagerne.

Eva-Maria

Marts er den internationale myelomatose måned – hos Sanofi vil vi hjælpe dem, som lever med sygdommen, med at blive hørt

Vi støtter dem, der lever med myelomatose, såvel som sundhedspersonalet, der gør alt, hvad de kan, for at hjælpe dem.
Lyt til Eva-Maria fra Sverige, der fortæller sin personlige historie om livet med myelomatose.

podcast

Hør vores nye podcast – Immuno Oncology Talks

Diskussioner med ledende eksperter. For dig der vil opdateres inden for et forskningsområde i stor udvikling.

podcast

Sundhedsmonopolet

Vores sundhedssystem er udfordret, og der er behov for at tænke nyt. Ingen har monopol på sandheden - det er noget, vi diskuterer os frem til i Sundhedsmonopolet - Sanofis sundhedspolitiske podcast.

Imagine

#Imagine

Vidste du, at diabetes påvirker mere end 1.000.000 mennesker i de nordiske lande?
Sammen med forskere, hospitaler og læger arbejder vores industri konstant på at reducere komplikationer relateret til sygdommen, som kan have stor betydning for mennesker, der lever med diabetes på lang sigt.

Vaccins-video

#Imagine

Sammen med forskere, hospitaler og læger har medicinalindustrien en lang tradition for at skabe medicinske gennembrud.
Influenzavaccinerne er et af de gennembrud, som har haft en afgørende betydning, når det kommer til at forbedre sundheden. Se videoen for at lære mere!

Purpose

Vores fælles mål

I dag er vi en virksomhed, drevet af et fælles mål og en fælles ambition. Vi tror på, at vores banebrydende videnskab og produktion, drevet af data og digital teknologi, har potentialet til at forandre den medicinske behandling og gøre det umulige muligt for millioner af mennesker rundt om i verden.
Fremskridt samler os og får os til at vokse, lære og til i fællesskab at rykke vores grænser.

Atopisk Eksem

Verdens Atopisk Eksem Dag: Mennesker med atopisk eksem skal inspireres til at søge hjælp og leve et mere fyldestgørende liv

Atopisk eksem er en kronisk inflammatorisk hudsygdom, der også er kendt som børneeksem.

Miracles-Science

Banebrydende lægemidler gør det umulige muligt

Vi har fokus på at udvikle banebrydende lægemidler, der virkelig er brug for. Vi har eksisteret i over 100 år, og med vores nye formål og vores nye identitet i ryggen, fortsætter vi kampen for at hjælpe mennesker med at kunne leve et bedre liv.

Asthma-quiz

World Asthma Day: Viden og hjælp fra lungespecialister kan vise vej til et liv, hvor astmaen ikke skaber begrænsninger

På Verdens Astmadag lancerer Sanofi "Airless facts on asthma"; en quiz designet specielt til at aflive gængse myter og hjælpe folk, der lever med astma til at genoverveje, om deres astma virkelig er under kontrol, eller om den sætter unødvendige begrænsninger for deres liv.

Vores svar på situationen i Ukraine

World Cancer Day 2022: Understanding the intersection of cancer and ageing

The world’s population is aging more quickly than ever before, and this is true also for the part of the population living with cancer.

Atopisk eksem rammer hele familien

Sådan besvarede 933 forældre med børn, der lider af moderat til alvorlig atopisk eksem, en nordisk spørgeskemaundersøgelse.

DiabetesUdfordring

Den 14. november fejres “Verdens Diabetes dag” over hele verden. Oprindelig for at markere Sir Frederick Bantings fødselsdag, opdageren af insulin sammen med Charles Best i 1922.