#DiabetesUdfordring – en SoMe udfordring i forbindelse med “Verdens Diabetes dag”

Den 14. november fejres “Verdens Diabetes dag” over hele verden. Oprindelig for at markere Sir Frederick Bantings fødselsdag, opdageren af insulin sammen med Charles Best i 1922.

På trods af en stor medicinsk udvikling over det sidste århundrede, er det at leve med diabetes fortsat en signifikant byrde, der påvirker mange aspekter af livet.

For andet år i træk, markerer Sanofi “Verdens diabetes dag” med den årlige “DiabetesUdfordring” – en social mediekampagne designet til at opfordre og motivere personer med diabetes til at tage kontrol over deres sygdom og til at leve et sundere og rigere liv.

Ideen er enkel: Der er større sandsynlighed for succes for at ændre vaner, hvis man gør det sammen og siger det højt. “DiabetesUdfordring” giver patienterne og deres familier mulighed for at dele deres erfaringer, tips & tricks samt vaner – gode og dårlige– i et positivt og opfordrende forum, for at skabe dynamik og for at motivere hinanden.

Denne kampagne vil komme ind på alle de forskellige områder, der er relevante for at håndtere sin diabetes. Det gælder diæt, motion, livsstil, blodsukker kontrol, individuelle behandlingsmål samt kontakter til sundhedsvæsnet.

Sanofi ønsker dig en sund “Verdens Diabetes dag”