Vi har fokus på at udvikle banebrydende lægemidler, der virkelig er brug for. Vi har eksisteret i over 100 år, og med vores nye formål og vores nye identitet i ryggen, fortsætter vi kampen for at hjælpe mennesker med at kunne leve et bedre liv.

Sanofi er en global lægemiddelvirksomhed med over 100.000 medarbejdere. Vi har en fælles vision - vi vil gøre en forskel dér, hvor der virkelig er brug for det. Vi tror, at vores banebrydende forskning, som bygger på data og digital teknologi, har potentialet til at forvandle udviklingen af lægemidler og gøre det umulige muligt for millioner af mennesker i hele verden.

Vores nye identitet

I løbet af foråret 2022 tog vi et stort skridt og skabte et nyt virksomhedsbrand med en ny visuel identitet, nyt logo og et nyformuleret formål. Hvorfor? Fordi videnskaben konstant forandrer sig, og det gør vi også. Vi har en rig historie, der går over 100 år tilbage i tiden, og som er præget af utallige opkøb. Det har beriget os, men har også gjort os komplekse og spredt ud over mange terapiområder. Med vores nye identitet samler vi hele organisationen omkring ét fælles formål og én fælles identitet.

We chase the miracles of science to improve people's lives

Vores fremskridt samler os og driver os til at vækste, lære og i fællesskab skubbe vores grænser. Hvad mener vi med videnskabelige mirakler? For os betyder det medicinske gennembrud, som fører til en betydelig forbedring af patienternes liv. I praksis betyder det, at vi fokuserer vores ressourcer dér, hvor behovet er størst, og dér, hvor der er det største potentiale til at forbedre liv og beskytte folkesundheden. Vores nye behandlinger skal være enten bedst i klassen eller først i klassen inden for det aktuelle behandlingsområde.

Hvordan opnår/finder vi videnskabelige mirakler?

Præcis ligesom vaccinen forbedrede sundhed og overlevelse for over et hundrede år siden, forandrer de hurtige teknologiske fremskridt, som er opstået i løbet af det seneste årti, udviklingen af lægemidler i dag. Vores brancheførende teknologi giver vores forskere de værktøjer, de har brug for til at udvikle banebrydende lægemidler, som for blot nogle år siden havde været utænkelige. De nye teknologier kaster også nyt lys over den biologi, der ligger bag ved mange sygdomme, og hjælper vores team med at fokusere på de grundlæggende årsager til sygdomme med mere præcise lægemidler.

Vores pipeline omfatter lige nu 91 projekter i kliniske studier, hvoraf de 34 er i fase 3 forsøg eller er indleveret til godkendelse hos de relevante lægemiddelagenturer. Nogle er nye molekyler, mens andre er eksisterende produkter med mulige nye indikationer eller nye formuleringer.

Vores opgave er at beskytte mennesker ved hjælp af vacciner, hjælpe mennesker med kroniske sygdomme som diabetes og hjerte-kar-sygdomme såvel som mennesker med alvorlige og komplekse sygdomme som cancer, atopisk eksem, astma, MS eller sjældne sygdomme. Disse sygdomme er ofte vanskelige at diagnosticere og behandle. Men det er netop det, der driver os til at arbejde hårdere og leve efter devisen: 'We chase the miracles of science to improve people's lives'.