Som forskere brænder vi for videnskabelige fremskridt, og det vi gør i dag vil give nye muligheder for behandlinger og forebyggelse af sygdomme i morgen.

At forske, samarbejde og engagere os er i vores DNA, og hvert år investerer vi 15 % af vores globale indtjening i forskning og udvikling af nye behandlinger, der gør en forskel for mennesker. Uanset om sygdommen er ekstrem sjælden eller udbredt. For alle fortjener et godt liv.

At finde løsninger til verdens mest presserende medicinske behov er vores højeste prioritet. Det er vores drivkraft – både i Danmark og globalt.

Vores innovations- og forskningsenhed fokuserer på:

  • Investering i ”multi-targeting-terapier” for at håndtere flere sygdomme med et enkelt lægemiddel
  • Arbejde på kombinationsbehandlinger for at gøre behandlinger mere effektive
  • Udvikling af nye biologiske stoffer til produktion af præcisionsmedicin
  • Gennemføre gennembrudsforskning for at udforske potentialet ved genterapi
  • Udnytte kunstig intelligens og innovative digitale teknologier til at give patienter muligheden for bedre at kunne håndtere kroniske sygdomme.

R&D Pipeline

Sanofi forsker i en bred vifte af terapeutiske områder og har et stort antal produkter på vej.

"Enten hjælper du dig selv, eller også hjælper du i hvert fald andre. Dit bidrag gør en stor forskel.” - Oskar, 35, om at deltage i et klinisk forsøg

Klinisk forskning er grundstenen for udviklingen af et lægemiddel. Kliniske forsøg giver danske patienter adgang til nye behandlinger og styrker forskningen og kompetencerne i sundhedsvæsenet.