Du er altid velkommen til at kontakte Sanofi. Nedenfor finder du kontaktinformationer til forskellige funktioner hos os. Hvis du kontakter os udenfor kontortid, vil din henvendelse først blive læst den næste arbejdsdag, og vi vil besvare den så hurtigt som muligt.

Vi beder dig om at oplyse, om du er ansat i sundhedsvæsenet eller forbruger/pårørende, således at vi kan give dig den bedst mulige hjælp i henhold til den gældende lovgivning.

Sanofi respekterer privatlivets fred og prioriterer fortrolighed. Vi foretager al databehandling af personlige oplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning inden for persondatabeskyttelse. Vi gør opmærksom på, at sensitive informationer kun bør deles over sikre kanaler, ikke via en ukrypteret e-mail.

Læs venligst Sanofis privatlivspolitik, før du kontakter os.

Besøgsadresse

Lyngbyvej 2
2100 København, Denmark

Kontakt til medicinsk information

Vi besvarer gerne spørgsmål vedrørende vores produkter, men som lægemiddelfirma må vi ikke give individuel vejledning om brug af lægemidler til patienter og pårørende. Drejer dit spørgsmål sig om din personlige helbredstilstand eller medicin, bør du søge råd hos en læge eller andet sundhedspersonale. Ved akut behov for medicinsk hjælp, eller hvis det drejer sig om et nødstilfælde, bør du kontakte egen læge eller vagtlæge/skadestue.

phone-icon

Ring: 45 16 70 00
Mandag – torsdag: 08:30 – 16:30
Fredag: 08:30 – 16:00

Send os en e -mail (klik ikon)
medinfo.dk@sanofi.com

Rapportering af bivirkninger

I Sanofi overvåger vi hele tiden sikkerheden ved vores produkter. Bivirkningsrapporter giver ny information, og er et vigtigt bidrag til den løbende vurdering af balancen mellem produktets fordele og risici. Alle bivirkninger og andre medicinske hændelser, som vi gøres bekendt med, bliver fortløbende registreret og vurderet, og informationen bliver delt med myndighederne efter gældende lovgivning.

phone-icon

Ring: 45 16 70 00
Mandag – torsdag: 08:30 – 16:30
Fredag: 08:30 – 16:00

Send os en e -mail (klik ikon)
pharmacovigilance.denmark@sanofi.com

notepad

Rapporter en bivirkning direkte til Lægemiddelstyrelsen her

Rapportering af produktreklamationer

For at kunne sikre kvaliteten af vores produkter, vil rapportering af produktreklamationer give os vigtig information. Alle produktreklamationer, som vi modtager, bliver undersøgt i henhold til gældende lovgivning.

Send os en e -mail (klik ikon)
qa.dk@sanofi.com

Pressehenvendelser i Danmark

Mia Riise Hansen
Public Affairs & Communication Manager
+45 42 14 29 58

MiaRiise.Hansen@sanofi.com

Øvrige henvendelser

For øvrige henvendelser som ikke drejer sig om vores produkter, rapportering af bivirkninger eller rapportering af produktreklamationer:

phone-icon

Ring: 45 16 70 00
Mandag – torsdag: 08:30 – 16:30
Fredag: 08:30 – 16:00

Send os en e -mail (klik ikon)
sanofi.dk@sanofi.com