Kort om Sanofi

Kort om Sanofi


+100 000
mere end 100.000 ansatte
100
Aktiv i mere end 100 lande
100 år
Over 100 år erfaring inden for innovation og forskning
I mere end 100 år har vi hos Sanofi udviklet lægemidler, der har reddet liv – eller gjort livet med sygdom bedre. Og det er vi stolte af.

Sanofi er en international lægemiddelvirksomhed med mere end 100.000 medarbejdere i over 100 lande. I Danmark er vi omkring 120 medarbejdere med nuværende kontor i Hørsholm og fremtidig base i chokoladefrøernes gamle tilhørssted på Vibenshus Rundel i København. Vores globale hovedkontor ligger i Paris, Frankrig.

Sanofi består af 5 globale enheder:

Diabetes og hjerte-kar-sygdomme

Diabetes & cardiovascular

Vi forsker i og udvikler innovative behandlinger til diabetes og hjerte-kar-sygdomme – to alvorlige sygdomsområder, som har høj forekomst verden over og i Danmark.
Håndkøbsmedicin

Consumer healthcare

Vi fokuserer på håndkøbsmedicin, der medvirker til øget sundhed. Samtidig tager vores håndkøbsmedicin presset fra det offentlige sundhedssystem ved at hjælpe forbrugerne med at tage hånd om deres egen sundhed i hverdagen.
Generel medicin og vækstmarkeder

General medicines & emerging markets

Vi arbejder med etablerede, receptpligtige lægemidler og generiske farmaceutiske lægemidler. Vi tilbyder patienterne omkostningsbevidste, sikre og effektive behandlingsmuligheder.
Sanofi Genzyme

Specialty care (Sanofi Genzyme)

I Sanofi Genzyme fokuserer vi på forskning i og behandling til sjældne sygdomme, multipel sclerose (MS), immunologi og onkologi. Genzyme blev etableret i 1981 og blev en del af Sanofi i 2011.
Sanofi Pasteur

Vaccines (Sanofi Pasteur)

Hos Sanofi Pasteur beskæftiger vi os med vacciner. Hvert år leverer vi 1 milliard doser af vacciner, som gør 500 millioner mennesker verden over immune over for sygdomme.