Vi er Sanofi

Sanofi har eksisteret i over 100 år – endda med tråde tilbage til det 18. århundrede. Gennem årene har vi været en væsentlig del af store medicinske gennembrud, der har reddet liv eller gjort et liv med sygdom bedre. Det er vi stolte af.

I dag betyder vores arv, vores globale trækkraft, vores patientfokuserede innovationslyst og vores dybe kendskab til det danske sundhedsvæsen, at vi hos Sanofi Danmark – med over 100.000 kollegaer i ryggen – har det globale udsyn og lokale nærvær til at gøre en positiv forskel for danske patienter. Både patienter med en folkesygdom og patienter med en sjælden sygdom.

I Danmark er vi omkring 140 medarbejdere med kontor i hjertet af København i chokoladefrøernes gamle tilhørssted, Vibenshuset. Se vores video:

Sanofi i verden

+100 000

Mere end 100.000 ansatte

100

Aktiv i mere end 100 lande

100 år

Over 100 år erfaring inden for innovation og forskning

About-us
Vores formål og identitet

I Sanofi søger vi hele tiden efter videnskabens mirakler for at forbedre menneskers liv.

Innovation
Innovation & Forskning

Som forskere brænder vi for videnskabelige fremskridt, og det vi gør i dag vil give nye muligheder for behandlinger og forebyggelse af sygdomme i morgen.

Our-responsibility
We can do more: vores sociale ansvar som virksomhed

"We can do more" er Sanofis ansvarlighedsstrategi, som er forankret i vores mission om at forandre liv for en bedre fremtid. Initiativerne i strategien er udviklet for at sikre, at vi kan gøre en reel og langsigtet forskel.

MAT-DK-2100462 – 2021