Vores formål og identitet

I Sanofi søger vi hele tiden efter videnskabens mirakler for at forbedre menneskers liv.

Videnskabelige opdagelser opstår ikke bare fra den ene dag til den anden. Det kræver hårdt arbejde. Vores klare ønske om at hjælpe patienterne, motiverer os til at udvikle banebrydende medicin og vacciner. Og vi giver aldrig op.

Fra vi begyndte som en lokal fransk virksomhed og til nu, hvor vi er blevet en førende global lægemiddelvirksomhed, har innovation været en del af vores DNA, som afspejler vores konstante søgen efter at gøre livet bedre for patienter, samarbejdspartnere, lokalsamfundet og vores medarbejdere.

I dag er vi en virksomhed, drevet af et fælles mål og en fælles ambition. Vi tror på, at vores banebrydende videnskab og produktion, drevet af data og digital teknologi, har potentialet til at forandre den medicinske behandling og gøre det umulige muligt for millioner af mennesker rundt om i verden.

Fremskridt samler os og får os til at vokse, lære og til i fællesskab at rykke vores grænser.

Når vi søger efter videnskabens mirakler for at forbedre menneskers liv, overraskes vi over hvad vi er i stand til at finde. Og når vi opdager det ekstraordinære er vi allerede i gang med at planlægge, vores næste skridt.

Vores fælles mål

Vores nye identitet

Nyt logo og ny identitet - samme engagement

Vi har fået nyt logo og ny identitet. Men én ting forbliver den samme: Vores fortsatte engagement i at gøre livet bedre for patienter og deres pårørende.