Diabetes og hjerte-kar-sygdomme er store bidragydere til den globale udfordring med kroniske sygdomme. Med hastigt stigende prævalens og sundhedsudgifter, er diabetes og hjerte-kar-sygdomme en voksende byrde for både det danske og globale sundhedssystem.

Vores historie med diabetes og hjerte-kar-sygdomme

Sanofi har været biddraget med behandlinger af diabetes og hjerte-kar-sygdomme i snart et helt århundrede.

Vi er en af de førende virksomheder inden for udvikling af insulinbehandling og insulinpenne. Derfor forpligter vi os til forsat at arbejde med vores brede insulin portefølje og styrke den integrerede behandling igennem nye innovative og digitale løsninger.

Vi har erfaring fra mere end 60 års forskning i hjerte-kar-sygdomme med fokus på primær og sekundær forebyggelse. Vi støtter over 70 millioner mennesker verden over ved at tilbyde innovative behandlingsmuligheder mod hjerte-kar-sygdomme.

Vores ambition

Vores ambition er at ændre kursen for kroniske sygdomme. Ved at bruge vores mange års erfaring, vores innovative behandlingsmuligheder, og vores arbejde med teknologi og digital innovation, vil vi simplificere og personliggøre den fremtidige behandling for den enkelte patient.

Vores mål er at ændre den medicinske praksis og skabe bedre sundhedsdata for millioner af mennesker ved at bygge på videre på vores arv, og pionere nye muligheder for mennesker, der lever med kroniske sygdomme.

#Imagine

Vidste du, at diabetes påvirker mere end 1.000.000 mennesker i de nordiske lande?

Sammen med forskere, hospitaler og læger arbejder vores industri konstant på at reducere komplikationer relateret til sygdommen, som kan have stor betydning for mennesker, der lever med diabetes på lang sigt.

DiabetesUdfordring
DiabetesUdfordring

Den 14. november fejres “Verdens Diabetes dag” over hele verden. Oprindelig for at markere Sir Frederick Bantings fødselsdag, opdageren af insulin sammen med Charles Best i 1922.