Betændelse, eller inflammation, som det også hedder, er en vigtig reaktion på potentiel fare i kroppen, men ved autoimmune sygdomme vender vores immunsystem sig mod vores egne organer.

Hos Sanofi arbejder vi for at hjælpe mennesker, der lever med sygdomme, der rammer immunforsvaret, og hvor der stadig er behov for nye og effektive behandlingsmuligheder. I dag tilbyder vi biologisk behandling af sygdomme som svær atopisk eksem, også kaldet atopisk dermatitis eller børneeksem, alvorlig astma, kronisk bihulebetændelse med næsepolypper samt leddegigt (reumatoid artrit). Gennem vores forskning og udviklingsprogrammer inden for sygdomme drevet af type 2-inflammation udforsker vi også potentielle fremtidige behandlinger af andre immunologiske sygdomme.

#Imagine

For blot få år siden var patienter, der lever med svær atopisk dermatitis, stærkt begrænset af deres sygdom. I dag giver nye behandlingsmuligheder patienterne håb om et bedre liv.

Se videoen og tag med os på en rejse gennem vigtige medicinske gennembrud i vores branche.

Sanofi Danmark LinkedIn - NP
Hvilke situationer har den mest negative indvirkning på hverdagen hos mennesker, der lever med næsepolypper?

Kronisk rhinusinuitis med næsepolypper, (CRSwNP) er en kronisk sygdom i de øvre luftveje, der blokerer bihulerne og næsepassagerne.

Astma-day
World Asthma Day: Viden og hjælp fra lungespecialister kan vise vej til et liv, hvor astmaen ikke skaber begrænsninger

På Verdens Astmadag lancerer Sanofi "Airless facts on asthma"; en quiz designet specielt til at aflive gængse myter og hjælpe folk, der lever med astma til at genoverveje, om deres astma virkelig er under kontrol, eller om den sætter unødvendige begrænsninger for deres liv.

Atopisk-Eczema
Verdens Atopisk Eksem Dag: Mennesker med atopisk eksem skal inspireres til at søge hjælp og leve et mere fyldestgørende liv

Atopisk eksem er en kronisk inflammatorisk hudsygdom, der også er kendt som børneeksem.

AD-Block-Img
Atopisk eksem rammer hele familien

Sådan besvarede 933 forældre med børn, der lider af moderat til alvorlig atopisk eksem, en nordisk spørgeskemaundersøgelse.