Onkologi

Kræft er en sygdom, hvor nogle af kroppens celler vokser ukontrollabelt og spredes til andre dele af kroppen. Kræft består af billioner af celler og kan starte næsten overalt i den menneskelige krop.1 Kræft er den næststørste dødsårsag på verdensplan.2

Sanofi anerkender den utrolige byrde, som kræft lægger på enkeltpersoner og de mennesker, der tager sig af dem. Deres historier motiverer og inspirerer os i vores mission om at udvikle nye behandlingsmuligheder, udvide adgangen til terapier samtidig vil vi gerne give omfattende patientstøtteressourcer og arbejde med patientorganisationer over hele verden for at forstå både patient- og pårørendebehov.

Vi bygger på en rig arv i onkologi med en stærk pipeline der vil fremme fremtidige behandlinger kan vi hjælpe og forbedre resultaterne og livet for mennesker, der lever med mange forskellige typer af kræft.

Vores onkologi portefølje omfatter i øjeblikket behandlinger inden for prostatakræft, hudkræft, blodkræft, lungekræft.

podcast
Hør vores nye podcast – Immuno Oncology Talks

Diskussioner med ledende eksperter. For dig der vil opdateres inden for et forskningsområde i stor udvikling.

Selvhjælpsguider

Når man har fået en alvorlig eller kronisk sygdom ind på livet, er det helt naturligt, at man oplever en periode, hvor hele ens tilværelse føles kaotisk, og man har hovedet fuld af tanker, bekymringer og spørgsmål. I guidesen kan du læse om krisens forskellige faser og få råd til at håndtere dem.

world-cancer-day
World Cancer Day 2022: Understanding the intersection of cancer and ageing

The world’s population is aging more quickly than ever before, and this is true also for the part of the population living with cancer.

Eva-Maria
Marts er den internationale myelomatose måned – hos Sanofi vil vi hjælpe dem, som lever med sygdommen, med at blive hørt

Vi støtter dem, der lever med myelomatose, såvel som sundhedspersonalet, der gør alt, hvad de kan, for at hjælpe dem.
Lyt til Eva-Maria fra Sverige, der fortæller sin personlige historie om livet med myelomatose.