Vi kan gøre mere

"We can do more" er Sanofis ansvarlighedsstrategi, som er forankret i vores mission om at forandre liv for en bedre fremtid. Initiativerne i strategien er udviklet for at sikre, at vi kan gøre en reel og langsigtet forskel.

Vi støtter adgangen til behandling gennem humanitære programmer. På den måde er vi med til at bekæmpe og udrydde smitsomme sygdomme som sovesyge, polio, malaria og tuberkulose i udviklingslande. Vores ansvarlighedsstrategi indebærer også at sikre adgang til sundhedspleje for verdens fattigste mennesker og at fokusere på udviklingen af behandling af børnekræft.

Vi spiller sammen

Som global lægemiddelvirksomhed er Sanofi ikke vokset ud af den samme muld. Vi er vokset sammen af værdiskabende partnerskaber og opkøbte virksomheder, der gennem årene har tilført os ny innovation, nye kompetencer og nye muligheder. Det har gjort os stærke, og vi fortsætter med at blive stærkere.

Vores mange dygtige medarbejdere udgør kernen i Sanofi. Derfor arbejder vi for en inkluderende arbejdsplads, der repræsenterer mangfoldighed med plads til både personlig og faglig udvikling. Og derfor spiller vi sammen for at skabe en inspirerende arbejdsplads med højt til himlen, så tanker og ideer kan flyve frit og lande godt til gavn for både det ene menneske og de hundredetusindevis af patienter, hvis liv får nyt liv gennem den bedste behandling.

”Det skulle være mere end bare en plakat ved elevatoren eller en kryds-af-i-en-boks-øvelse. Vi havde brug for en grundlæggende refleksion over, hvor vi kan få størst indflydelse.”

– Paul Hudson, CEO hos Sanofi

Sanofi Global Health

Kernen i vores sociale ansvarlighedsstrategi er skabelsen af en nonprofit, bæredygtig enhed med fokus på global sundhed. Sanofi Global Health vil give adgang til nødvendige lægemidler til befolkninger, der har mest brug for det.

Sanofis engagement i korte træk

MAT-DK-2100462 – 2021