Sanofi Global Health er en af grundstenene i Sanofis CSR-strategi og er en nyoprettet nonprofit enhed i virksomheden.

Sanofi Global Health skal ved hjælp af vores brede portefølje af lægemidler og globale netværk øge adgangen til lægemidler, der anses for at være nødvendige af Verdenssundhedsorganisationen (WHO) for patienter i 40 lavindkomstlande.

Tredive af Sanofis lægemidler vil blive leveret på tværs af en lang række terapiområder, herunder kardiovaskulær sygdom, diabetes, tuberkulose, malaria og kræft. Sanofi Global Health vil også finansiere uddannelse af sundhedspersonale eller etablere og udvikle bæredygtige plejesystemer til dem, der lider af kroniske sygdomme og kræver kompleks pleje.

Sanofi Global Health er det første globale initiativ, der giver adgang til en så bred portefølje af lægemidler i så mange lande og på tværs af terapiområder samtidig med, at der ydes finansiel hjælp til lokale støtteprogrammer.

Hos Sanofi dedikerer vi også til at hjælpe patienter, der lever med sjældne sygdomme uden tilgang til behandlinger, ved at donere 100.000 hætteglas med medicin til deres behandlinger hvert år. Dette initiativ opretholder Sanofis 30-årige engagement over for patienter, der lider af sjældne sygdomme såsom Fabrys, Gauchers eller Pompes sygdomme, for hvilke adgang til behandling ofte er begrænset.

MAT-DK-2100462 – 2021